За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Луксозният бутиков хотел се намира на 50 км от летище Занзибар, на  40 км от Каменния град, на 5 км от селището Бвежу, на източното крайбрежие на Занзибар, с гледка към девствения плаж на Паже. Хотелът е член на престижната асоциация Relais & Chateaux.

В стаите

Хотелът разполага с 3 стаи Канела - това е перфектната стая за бюджетни туристи, разположени в една сграда, с изглед към градината и на около 100 метра от плажната ивица и 11 вили (500 кв.м) с басейн и зона за отдих осигуряващи максимално уединение в естествена обстановка и удобства с най-висок стандарт на обслужване. Видовете вили са: BEACHFRONT ONE-BEDROOM VILLA състои се от две сгради, свързани с дървена пътека и тераса.Едната сграда е спалня с тераса за слънчеви бани на покрива със зашеметяваща гледка към брега на морето, а другата -се състои от всекидневна, кът за сядане, голяма тераса, частен басейн, шезлонги, външна баня с душ и вана на открито.Вилата е заобиколена от буйни градини и е разположена на брега на морето, с директен достъп до плажа. За максимален комфорт гостите се обслужват от личен иконом.  FAMILY TWO-BEDROOM VILLA - семейната вила с две спални съдържа две самостоятелни спални с площ 55 кв.м, хол, голяма тераса, частен басейн, шезлонги, външна баня с душ и вана на открито. Вилата е заобиколена от буйни градини и има гледка към градината. Всички стаи са елегантно обзаведени и оборудвани с: климатик, телевизор, телефон,  телефон, баня с душ/вана, сешоар, сет за кафе / чай,  минибар, сейф, Wi-Fi (безплатно).

На територията на хотела

Основен ресторант с концепция за здравословна храна с типичен африкански усет,  ресторант на плажа - предлага пресни морски дарове и месо барбекю, салати и здравословни смутита на обяд, 3 бара, магазини

За децата: детска площадка, настолни игри, закрит кът за игра,

Безплатни услуги: йога, фитнес, колоездене, тенис на маса, жива музика, вечерни представления, зала за игри,

Платени услуги: масажи и процедури в СПА центъра, аеробика, шнорхелинг, гмуркане,  риболов, химическо чистене и пране, детегледачка.

Пакет "Младоженци" -  Младоженците получават комплимент от хотела: бутилка вино, подарък и цветя в стаята при пристигане, романтична вечеря и едночасов масаж на човек. Изисква се: минимален престой от 4 нощувки и свидетелство за сключен брак при резервация, издадено най-много преди една година.

Хранене

НВ - Закуска и вечеря(без напитки)

All Inclusive : Закуска, обяд и вечеря, безалкохолни напитки и домашни вина, бира, спиртни напитки и ликьори.Консумация на мини-бар.

Плаж

Собствен, пясъчен плаж. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейна - безплатно.

Видео

Оценки и коментари